Studio voor Architectuur Visualisatie

Wat kunnen we voor je betekenen?

Ben je architect en wil je welstand, investeerders of de ontwikkelaar overtuigen van de kwaliteiten van je ontwerp? Kun je als organisatie ondersteuning gebruiken bij de verkoop of verhuur aan particulieren of professionele afnemers? Zes x Zes is er om jou te helpen je doelen te bereiken.

Duidelijk verhaal

Heldere uitgangspunten en een gedegen werkvoorbereiding vormen de basis van ons advies, de offerte en de uiteindelijke productie. Zo weet je vooraf precies wat we gaan doen en wat het gaat kosten. We werken resultaatgericht volgens duidelijke tussenstappen naar het gewenste eindresultaat. Uiteraard is er genoeg gelegenheid tot tussentijdse evaluatie en bijsturing waar nodig.

Klant is koning?

Uiteraard, maar de koning is niet altijd specialist. Wij wel. Wat we doen is kijken, luisteren en vragen. Wat is gewenst én mogelijk in deze situatie? Hoe realistisch moet iets worden? Zacht en verleidelijk, of juist stoer en zakelijk? Als het nodig is, kun je met ons een stevig potje sparren. Dat helpt de juiste keuzes te maken én we vinden het leuk om te doen!

Share Post :