Meer dan BIM Compatible

De basis van elke visualisatie is het 3D-model van het project. Er zijn verschillende soorten 3D-modellen en de kwaliteit hiervan varieert sterk. Wij kunnen vrijwel overal mee werken, en eventueel de modellen verder verfijnen of afmaken. Laat ons met je meedenken, er is altijd wel een oplossing te vinden.

BIM compatible

Sinds de recessie van 2008 zijn veel architectenbureaus overgestapt op BIM-software. Een niet onbelangrijk deel van het Building Information Model is het erin besloten 3D-model. Wij werken hier graag mee, BIM-modellen zijn meestal goed gedetailleerd. Is er een BIM-model beschikbaar? Dan kunnen we snel starten met de visualisatie. Bovendien is het goedkoper dan het maken van een nieuw model!

Efficiƫnt en flexibel modelleren

Ons team van bouwkundigen snapt waar je over praat en past zich gemakkelijk aan. De ene keer werken we, zoals veel architectenbureaus, met Sketchup of een ander niet-BIM-model. De andere keer modelleren we zelf, wat we goed kunnen dankzij ons zelf ontwikkelde componentensysteem in 3dsMax. Heb je een ontwerp dat nog niet af is? In goed overleg kunnen we ook prima werken op basis van schetsen of referentiebeelden, al dan niet in overleg met architecten of andere ontwerpers.