Studio voor Architectuur Visualisatie

Voor Architecten en Ontwerpers

Als ontwerpers werken we ook vaak, en met plezier, voor architecten en andere ontwerpers. Meestal vragen deze opgaves om een andere inzet van middelen en budget dan meer commerciële projecten. Het doel en dús onze aanpak verschilt.

Inzicht in het ontwerp

Het mooie van visualisatie is dat alles bij elkaar kan komen, soms in één beeld. Het is dan ook de uitdaging de kern van het ontwerp te tonen. Meestal hoeft deze verder niet aangedikt te worden. Een goed standpunt en het juiste licht en materiaal zijn voldoende om te verhelderen en te overtuigen.

Flexibel ontwerpinstrument

We begrijpen dat je nog ontwerpt. Dat traject is nooit klaar. Samen met jou bepalen we een goede strategie, met ruimte om dingen uit te proberen. Dit is vooral dankbaar ter ondersteuning van keuzes in materialisering en kleurgebruik.

Eigen signatuur

Een bijzonder project verdient een bijzondere presentatie. We werken graag in verschillende stijlen en vinden het leuk hierbij uitgedaagd te worden. Het is ook mogelijk om een specifieke stijl te zoeken die goed past bij de uitstraling van je bureau.

Share Post :