Stage

Op dit moment hebben wij geen beschikbare stage plaatsen. Toch geïnteresseerd? Mail je vraag naar caspar@localhost

Zes x Zes is een allround 3D visualisatiestudio gevestigd in Den Haag. Wij maken een grote verscheidenheid aan visuals, animaties en interactieve media met name voor de vastgoedsector. Dit doen we  vanuit commerciële als architectonische invalshoek en in wisselende stadia van het ontwerp of ontwikkelingstraject: www.zesxzes.nl

Wij bieden je een kans om kennis te maken met de dagelijkse praktijk van een visualisatiestudio. We hebben veel ervaring, dus je kunt veel leren. Je gaat ons ondersteunen bij productiewerkzaamheden o.a. 3D modelleren, maar er is ook ruimte voor andere werkzaamheden zoals bewerkingen  in Photoshop e.d.  We kunnen je een goede basis leren voor het werken met en importeren van 3D modellen. Daarnaast is er uiteraard tijd om aan je eigen stageopdracht te werken.

Als stageopdracht zou je bij ons een onderzoek kunnen doen naar de uitwisselbaarheid van SketchUp en BIM-software. Of een studie naar 3D in browser in wisselwerking met 3D Studio Max. Maar als je zelf een goed idee hebt voor een stageopdracht, is dat uiteraard bespreekbaar.

Wij  vragen:

  • Een HBO bouwkundige, grafische, game of ICT achtergrond;
  • Je bent beschikbaar voor een periode van minimaal 3-4 maanden;
  • Wij werken met 3D Studio Max, Photoshop en V-ray. Ervaring hiermee of met andere 3D-paketten is niet vereist wel een pre. Handigheid met computers wordt wel verwacht.

Ben je geïnteresseerd? 

Stuur dan je motivatie, CV en (link naar een) eventueel portfolio naar caspar@localhost

Als je vragen hebt, dan graag per e-mail.